top of page

Kekalkan Diri Anda Dikemas Kini

Untuk mengejar kepesatan teknologi hari ini, kami telah bergabung dengan pakar pembaikan telefon pintar terkenal dari China untuk mengendalikan Kursus Pembaikan Telefon Mudah Alih Profesional.

Kerjaya

Kami sedang berkembang maju untuk membangunkan platform perkhidmatan yang sentiasa memajukan yang memenuhi keperluan orang ramai dan sentiasa mencipta nilai yang lebih tinggi untuk perkhidmatan pembaikan telefon pintar. Bagi semua jiwa yang dahaga yang ingin belajar, ini adalah penguasaan yang paling luar biasa, paling praktikal, dan paling penting yang pasti akan memuaskan hati anda.

Rakan Kongsian Strategik

Kementerian Sumber Manusia
Jabatan Pembangunan Kemahiran

Melabur dalam
Masa Depan Anda

Satu Kursus Pembaikan Telefon Pintar

Profesional yang dikenali oleh Jabatan Pembangunan Kemahiran Negara

Strategi Kursus Kami

Kebanyakan orang masa kini tidak meninggalkan telefon bimbit mereka dalam kehidupan harian, penggunaan yang berlebihan ini telah menyebabkan kerosakan telefon bimbit yang tidak boleh dielakkan. Oleh itu permintaan pembaikan telefon mudah alih profesional telah meningkat dan ini telah menjadikan pembaikan telefon pintar kemahiran yang mesti dipelajari dalam dunia moden ini!

Pertama di Malaysia

Akademi PANCAR telah dicatatkan dalam Malaysia Book of Records sebagai Akademi Pembaikan Mudah Alih Pertama di Malaysia yang menyediakan Program Sistem Latihan Dual Nasional, (SLDN) dalam tahun 2022. Buku Rekod Malaysia adalah projek Malaysia untuk menerbitkan rekod yang ditetapkan atau dipecahkan oleh rakyat Malaysia. Projek ini melengkapi 'Malaysia Boleh!' Perdana Menteri Tun Dr Mahathir Bin Mohamad kempen.

bottom of page