top of page

Bekerja bersama 

Pancar

Kami menawarkan pakej pampasan dan faedah yang dianggap antara yang terbaik di kalangan negara. Semak dengan wakil kami untuk mendapatkan pakej ganjaran dan faedah khusus yang kami tawarkan. Banyak lokasi menawarkan perkhidmatan bersubsidi seperti kemudahan sukan, penjagaan perubatan/pergigian dan tempat letak kereta.

 

Kami mempunyai pengaturan kerja yang fleksibel dan masa cuti berbayar yang membantu anda mencapai keseimbangan kehidupan kerja yang memuaskan. Hanya satu daripada banyak dasar kerja fleksibel yang kami sediakan untuk memastikan anda mempunyai lebih banyak masa untuk melakukan perkara yang anda suka. Selain daripada gaji permulaan yang kompetitif, anda akan diiktiraf dan diberi ganjaran melalui gaji berkaitan prestasi.

Budaya

Syarikat

Kami mewujudkan budaya kepimpinan dan pementoran yang positif. Pastikan pekerja selesa bekerjasama dengan rakan sekerja di semua peringkat. Galakkan pertemuan satu lawan satu antara pelbagai peranan dan pasukan. Bersatu di sekitar tujuan bersama menyatukan pasukan dan memastikan semua orang berusaha ke arah matlamat yang sama.

 

Kejayaan dan kepuasan pelanggan dan pekerja adalah dua keutamaan. Kedua-duanya berjalan seiring, dan apabila mereka membina satu sama lain, mereka mewujudkan pasukan duta jenama luaran dan dalaman.

Kerjaya

Dengan kursus yang diiktiraf JPK ini di bawah kendalian anda, anda sebagai Pelajar PANCAR akan mempunyai pelbagai pilihan untuk masa depan anda.

Graduan boleh bekerja sebagai juruteknik pembaikan dengan PANCAR atau mana-mana syarikat pembaikan mudah alih lain di seluruh Malaysia. Lihat peluang pekerjaan kami di bawah di sini.

Peluang
untuk Profesional

Bawa pengetahuan dan bakat anda kepada pasukan kami yang pelbagai dalam Pengajaran, Pengerjaan Teknologi, Juruteknik Bengkel. Kami mengalu-alukan pengalaman unik dan relevan anda termasuk mereka yang sedang dalam Kemunculan Kembali Kerjaya atau walaupun anda seorang Alumni PANCAR.

Peluang
untuk Pelajar

Program Latihan kami memberi peluang kepada pelajar untuk mengalami kehidupan kerja di PANCAR dan syarikat rakan kongsi ahli gabungan lain dan mendapatkan cerapan tentang dunia pekerjaan. Ia juga merupakan platform untuk firma menilai mahasiswa bermotivasi tinggi yang berpotensi menyertai kami.

 

Jawatan peringkat kemasukan dibuka mengikut pengambilan yang dipilih. Kami mempunyai tarikh penyertaan bulanan untuk graduan yang menyertai pasukan pembaikan teknikal kami, dan program Perolehi Semasa Anda Belajar untuk bukan siswazah.

bottom of page